De onafhankelijke garagist in Eeklo

Jouw garagist

Als jeugdige hobbyist zat Gillian al van zijn 13 jaar te knutselen aan bromfietsen. De kleine herstellingen en het uiteenhalen van moeders fiets evolueerde richting motoren en eindige bij wagens. Vanuit de kinderstoel wist iedereen het al: Gillian is een geboren mechanieker. Na de nodige opleidingen en ervaring staat de betrouwbaarheid van Garage Van Daele als een paal boven water. Gillian innoveert als fervente autoliefhebber keer op keer om met de nieuwste technieken mee te draaien. Door de juiste kennis, kwaliteitsvolle producten, professionele materialen en een correcte service rijd je zonder zorgen weer naar buiten.

Gillian Van Daele

De garage voor elk probleem


Kennis, kwaliteit en correcte service. De drie pijlers van Garage Van Daele. IJveren om problemen op te lossen waar ze zich stellen, steeds een degelijk onderhoud en voor iedereen een gelijkwaardige service. Met deze filosofie trekt Gillian naar elke auto en naar elke klant. Laat je wagen met een gerust gevoel achter en neem hem weer op en top mee. Zit je met een raadselachtig probleem? Soms ligt de oplossing in een klein hoekje. Gillian pluist het uit en geeft je een klinkklare uitleg want daar ligt zijn sterkte: In het persoonlijk contact en de ijzersterke vakkennis.

Degelijke tweedehandswagens


Ervaring en een uitgebreid netwerk gaan hand in hand. Gillian zoekt samen met zijn professionele partners naar de betere tweedehandswagens op de markt. Verkoop van kwalitatieve auto’s maakt slechts een klein deel uit van de diensten die Van Daele aanbiedt, maar ook dit gebeurt met de nodige zorg, een volledig nazicht en je rijdt buiten met één tot twee jaar garantie. Nadien een onderhoud nodig of een nieuw stel banden? Dan spring je gewoon opnieuw binnen. Zo staat Gillian voor iedereen klaar.

Garage     Verkoop


Wens je meer info of heb je vragen?