Onderhoud en herstellingen voor alle merken

De garage in de buurt

Garage Van Daele levert al jaren, als onafhankelijke garagist, een snelle service, een kwalitatief onderhoud en een professionele herstelling. Alle merken zijn welkom. Banden vervangen of een nazicht van de airco? Gewoon even een afspraak maken en je auto rolt weer zo goed als nieuw de garage buiten.

Onderhoud

Op onderhoud voor de technische keuring, een snelle controle of een jaarlijks bezoekje aan de garagist. Zowel oude als nieuwe wagens verdienen de beste zorgen met kwalitatieve producten en professioneel apparatuur.

Herstelling

Het constateren van het probleem gebeurt met de allernieuwste technieken. Garage Van Daele beschikt over innovatieve diagnose software om fouten op te sporen, een reset uit te voeren, programmaties te vernieuwen enz.

Banden

Winterbanden, zomerbanden of gewoon een nieuw paar.

Van Daele bandenservice voorziet ze in alle maten voor zowel auto’s die rekenen op het vertrouwde model als wagens met elektronische ventielen (TPMS).

Airco

Van Daele Aircoservice draait om heel wat meer dan je airco bijvullen. Het controleren van de werking, meten van de temperatuur, verversen van het koelmiddel, het vervangen van de interieurfilter tot het herstellen bij schade en dit alles met de nieuwste aircoservice-apparatuur.

Wens je meer info of heb je vragen?